• Cuvée Prestige Rouge 2016 : Médaille d’or Concours général agricole Paris 2019
• Cuvée Prestige Rouge 2016 : Guide Hachette 2019 « Issu de merlot (80%) et de cabernet sauvignon, cette cuvée présente un bouquet intense et élégants de fruits noirs, de violette, de cacao et de vanille. Une attaque franche ouvre sur un palais ample, suave, dense et bien charpentée, avec en appui une belle fraicheur qui apporte de l’allonge et de l’équilibre. »
• Cuvée Prestige Rouge 2016 : 92/100 James Suckling : “Forts arômes de prunes rouges, qui, mêlés aux notes de bois, confère une délicieuse complexité et une touche épicée au vin.Au palais : souple et rond, mais avec de la puissance. Fin de bouche marqué par des saveurs de fruits rouges. Un assemblage de 85% merlot et 15% de cabernet. A boire à partir de 2022.”
• Cuvée Prestige Rouge 2014 : Médaille d’argent Concours de Bordeaux – Vins d’Aquitaine 2016
• Cuvée Prestige Rouge 2014 : Médaille d’or Concours de Paris 2016
• Cuvée Prestige Rouge 2014 : 84/100 WINE ENTHUSIAST 2016
• Cuvée Prestige Rouge 2014 : Médaille d’or Vignerons Indépendants 2016
• Cuvée Prestige Rouge 2009 : Guide Hachette 2012 : “Well-known by the faithful followers of the Guide, these producers run two domains located on both sides of the Gironde, in Haut-Médoc and Blaye Côtes de Bordeaux. The 2009 vintage has been auspicious for the Blaye vintage. If the cuvee Prestige 2009 white (33,000 btles), beautiful ex-pression of the sauvignon, aromatic, and harmonious, is mentioned, the red version came close to a heart-winner.
Like the majority of the wines from this appellation, the blending favors the Merlot, leaving only 10% of Cabernet Sauvignon. Deep dark red, this 2009 develops a straight bouquet, particularly rich and complex: the grilled and roasted notes from the maturation go well with the sweet spices and mature red fruits. The soft attack shows wide and plump body, well structured by forthcoming tannins, and the persistent final is underlined by a wooded note that is already dissolved. “Groundwork from the grape to the maturation”, said a judge. Already pleasant, this bottle should evolve well during the next five years.”